Hva skjer?

Velkommen til ilo café & restaurant!

Åpen hver dag med spennende konsepter på ulike dager:

Mandag til torsdag: 07.30 - 18.00 med lunsj fra 11.00

Fredag: 07.30 - 23.00 med middag fra 17.00
(kjøkkenet stenger 22.00)

Lørdag: 11.00 - 23.00 med boblelunsj fra 11.00 - 17.00 og middag fra 17.00 - 23.00
(kjøkkenet stenger 22.00)

Søndag: Afternoon Tea fra 13.00 - 18.00
(siste bordreservasjon 16.30)

Dersom din reservasjon gjelder mer enn 8 personer ber vi deg ta kontakt med oss på e-post - post@ilocafe.no

Velkommen til en nydelig lunsj!

Begi deg ut på en kulinarisk reise med våre herlige lunsjtilbud, hvor hver rett er laget med lidenskap og designet for å løfte din matopplevelse

Velkommen til en utsøkt og elegant middags-opplevelse

Velkommen til en utsøkt og elegant middags-opplevelse på ilo. Bli med oss på en gastronomisk reise utenom det vanlige i raffinerte omgivelser i Stavangers nye høyhus.

Velkommen til en boblende lunsj-opplevelse

Unn deg en deilig lunsj med eksklusive bobler i byens mest sprudlende atmosfære.

Velkommen til Afternoon Tea!

Nyt den tidløse sjarmen på ilo, hvor hver slurk og bit er en feiring av eleganse og smak. Vår nøye kuraterte Afternoon Tea-opplevelse er en herlig blanding av tradisjon og innovasjon, satt i den urbane atmosfæren av vårt nye mathus.

a person holding a bat

Karl Erik Pallesen

Med tyktflytende Kvitsøyblod er Karl Erik som en levende tegneseriefigur. Ingen innestemme, høy latter og null impulskontroll. Han er en energisk og innovativ person som har konkurrert mye, både på kokkelandslaget og i individuelle konkurranser. Karl Erik legger like mye lidenskap i det å lage mat for seg selv og sønnen som om Kongen hadde vært på besøk.
a man wearing a red hat and white shirt holding a red bucket

Siggi Ragnarsson

Islandsk viking som er mester på logistikk og å lage mat til store forsamlinger. Allerede som niåring begynte han å jobbe på besteforeldrenes tørrfiskfabrikk og har alltid hatt lidenskap for nordisk mat, kortreiste råvarer og bærekraftig produksjon. Siggi er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Han har organisert Islandske Årets kokk Junior, trente vinnerlaget i Nordic Cup og vært lagleder for det islandske juniorkokkelandslaget.

Karl Erik Pallesen

Med tyktflytende Kvitsøyblod er Karl Erik som en levende tegneseriefigur. Ingen innestemme, høy latter og null impulskontroll. Han er en energisk og innovativ person som har konkurrert mye, både på kokkelandslaget og i individuelle konkurranser. Karl Erik legger like mye lidenskap i det å lage mat for seg selv og sønnen som om Kongen hadde vært på besøk.

Siggi Ragnarsson

Islandsk viking som er mester på logistikk og å lage mat til store forsamlinger. Allerede som niåring begynte han å jobbe på besteforeldrenes tørrfiskfabrikk og har alltid hatt lidenskap for nordisk mat, kortreiste råvarer og bærekraftig produksjon. Siggi er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Han har organisert Islandske Årets kokk Junior, trente vinnerlaget i Nordic Cup og vært lagleder for det islandske juniorkokkelandslaget.

Karl Erik Pallesen

Med tyktflytende Kvitsøyblod er Karl Erik som en levende tegneseriefigur. Ingen innestemme, høy latter og null impulskontroll. Han er en energisk og innovativ person som har konkurrert mye, både på kokkelandslaget og i individuelle konkurranser. Karl Erik legger like mye lidenskap i det å lage mat for seg selv og sønnen som om Kongen hadde vært på besøk.
Siggi Ragnarsson

Islandsk viking som er mester på logistikk og å lage mat til store forsamlinger. Allerede som niåring begynte han å jobbe på besteforeldrenes tørrfiskfabrikk og har alltid hatt lidenskap for nordisk mat, kortreiste råvarer og bærekraftig produksjon. Siggi er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Han har organisert Islandske Årets kokk Junior, trente vinnerlaget i Nordic Cup og tok som lagleder det islandske juniorkokkelandslaget

Sunn mat og god kaffe

Ilo åpner dørene høsten 2023. Her skal det være rask service og en del grab and go, samtidig som det også er mulig å ta livet med ro og nyte maten. I Ilo vil ikke fokuset være på drinker og vin, men heller en god baristakaffe du kan ta med deg opp til kontoret, med hjem eller sitte og nyte i kafeen.

Langveise impulser, kortreiste ingredienser

Mat fra alle verdenshjørner og sunne, gode retter står i fokus hos Ilo. Nøyaktig hva menyen vil bestå av holder Karl Erik og Siggi foreløpig tett til brystet. Men en ting er sikkert – selv om rettene henter impulser fra verden over, skal de ikke reise lenger enn de må for å få tak i ingrediensene. Begge er engasjerte i å løfte frem råvarene og produsentene i regionen – og Rogaland er en skattkiste av råvarer.

Godt samarbeid, stort engasjement

Karl Erik har en enorm drivkraft når det gjelder å folk med seg. Han får i gang prosesseen, mens Siggis styrker ligger i å gjennomføre disse, samtidig som han jobber strukturert for få ting på plass. I tillegg er de frampå med gode løsninger. På Ilo skal du aldri bruke lang tid på å bli servert eller å betale. Planen er at du skal kunne betale via mobilen uten å måtte stå i kø.

Med lidenskap for mat

Siggi vokste opp i en liten landsby på Island, hvor familien drev klippfiskproduksjon Han var med helt fra 8-årsalderen og lærte fort engasjementet for å lage et godt produkt. Det handler først og fremst om respekt for råvarene. Lidenskapen kommer helt fra barndommen av for begge. Karl Erik vokste opp på Kvitsøy med en kokk som far. Han har vært en del av dette livet helt siden han var bitte liten.

Ska bli best

Disse guttene mener business når de først setter i gang noe. Vi står ikke her med lua i hånden og håper at det kanskje kommer til å gå greit. Tanken er at Ilo og Seid sammen skal sørge for at K8 bli Stavangers nye mathus. Her er det noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom. Vi har noe for alle, og vi skal bli best.